یک روش ساده پختن ماهی تیلاپیا

با توجه به اینکه اداره ماهی لطیف و لذیذ تیلاپیا داده و بعضی از همکاران علاقه و رغبتی به طبخ این ماهی ندارن، بفکر افتادم یک روش ساده رو واسه درست کردن این ماهی در این وبلاگ قرار بدهم، لطفا نظرات و تجربیات خودتون رو در زیر این متن اعلام بفرمایید، امیدوارم کاربردی و بدردبخور باشه. این مطالب و عکسها توسط خودم تهیه شده است. (البته اگه از این مطلب با درج نظرات، انتقادات و پیشنهادات  استقبال بشه تا چند وقت دیگه درست کردن کوبیده، جوجه کباب، کنتاکی، پیتزا، سمبوسه، ترشی و..  را بصورت کاملا کاربردی در این سایت قرار خواهم داد)

توجه داشته باشید که این ماهی بسیار لطیف و نرم است و روشهای متنوع و متفاوتی واسه طبخش وجود داره و در اینجا من یه روش ساده و کاربردی را شرح میدهم:

مواد لازم:

  • پیاز بمیزان کافی
  • سیر خشک
  • پودر سوخاری
  • مقداری زعفران
  • روغن زیتون
  • لیمو ترش تازه یا آبلیمو، فلفل دلمه با توجه به سلیقه
  • نمک، فلفل و ادویه های تند بر اساس سلیقه
blog.ParHost.net_02

blog.ParHost.net_01

blog.ParHost.net_02

ابتدا مقداری زعفران دم کشیده را با روغن زیتون در یک لیوان یا ظرف مخلوط کرده و حبه های سیر را خرد یا رنده کرده و با هم مخلوط میکنیم(ادویه تند و یا دلخواه را اضافه میکنیم)

blog.ParHost.net_03

blog.ParHost.net_04

blog.ParHost.net_05

سپس پیاز را خرد کرده و نمک را اضافه کرده و خوب بهم میزنیم (من معمولا پیاز را خرد کرده و در یک کیسه فریزر میریزم، در کیسه فریزر امکان مدیریت بهتری برای غوطه ور شدن ماهی یا گوشت یا جوجه در مواد وجود دارد و هم سریعتر طعم میگیرد و هم اینکه اگر در یخچال بگذاریم بوی پیاز و سیر فضا را معطر! نمیکند)

blog.ParHost.net_06

blog.ParHost.net_07

سپس روغن زیتون و زعفران و.. که آماده کرده ایم را به پیازها اضافه میکنیم، بر اساس سلیقه میتوانیم برای بهتر شدن طعم ماهی ، لیمو ترش تازه یا آبلیمو هم اضافه کنیم، سپس با بستن در کیسه فریزر میتوانیم براحتی ماده تهیه شده را بهم بزنیم و میتوان براحتی این ماده را در یخچال نگه داری کرد که اصطلاحا جا بیفته(حداقل یکساعت بمونه مناسب است). توجه داشته باید که اگر آبلیمو یا لیمو اضافه کردیم، ماهی لطیفی مانند ماهی فوق نباید مدت زمان زیادی در این مواد قرار بگیرد.

blog.ParHost.net_09

سپس ماه ها رابا این مواد اضافه میکنیم و چون داخل کیسه فریزر است براحتی میشه اونها را با هم مخلوط کرد

blog.ParHost.net_10

blog.ParHost.net_11

blog.ParHost.net_12

پس از گذشت زمان  مواد را در ظرف ریخته و آماده میکنیم

blog.ParHost.net_13

در این مرحله میتونیمماهی را در ارد یا آرد سوخاری زده و سپس سرخ کنیم نکته:

  • قبل از آغشته کردن ماهی به آرد سوخاری دقت کنید که تکه های پیاز یا  سیر یا فلفل دلمه یا.. به ماهی نچسبیده باشه، چون وقتی ماهی سرخ میشه، این تکه ها میسوزن و از کیفیت غذا کاسته میشه
  • ادویه های تند را در این مرحله میتوانیم به آرد یا آدر سوخاری اضافه کنیم
  • از آرد سوخاری های آماده میتوان استفاده کرد
  • میتوان آرد سوخاری را از باگت فروشی ها خریداری کرد که بسیار مقرون بصرفه است و من این مورد را پیشنهاد میکنم.
  • راحت ترین و یریعتری راه اینه که آرد سوخاری را در یک ظرف لبه دار مانند عکس بریزید  و ماهی یا گوشت یا جوجه را در آن قرار بدهید
  • معمولا برای ماهی از تخم مرغ استفاده نمیشود
  • با توجه به سلیقه شخصی میتونید از افزودنیهای خوراکی مثلا پفک، پودر نارگیل، کنجد و.. به آرد سوخاری اضافه کرده و سپس ماهی را در آن بغلطانید
 

blog.ParHost.net_14

blog.ParHost.net_15

blog.ParHost.net_16

blog.ParHost.net_17

blog.ParHost.net_18

برای پخت میتونیم از ماهیتابه یا سرخ کن استفاده کنیم، دقت داشته باشید اگه در ماهیتابه رژیمی باز باشه، ماهی بصورت خوشرنگ و معمولی سرخ میشه اما اگه درش بسته باشه حالت بخار پز پیدا میکنه.

blog.ParHost.net_19

blog.ParHost.net_20

blog.ParHost.net_21

blog.ParHost.net_22

این تصویر هم مربوط به ترشی کلم و فلفلی که جدیدا درست کردم ، خیلی خوب شده بود

blog.ParHost.net_23

blog.ParHost.net_24

لطفا اگه مفید بود اطلاع رسانی کنید و با درج انتقادات و پیشنهادات خود من را برای درج مطالب بیشتر و بهتر یاری کنید

با تشکر حیدرنیا

 :: بهترین روش و متد بسته بندی گوشت چرخ کرده برای قرار دادن در فریزر

1392/11/12       00000             یک روش ساده پختن ماهی تیلاپیا       صنایع غذایی , خانه و خانواده , آشپزی , Top



پایگاه اطلاع رسانی ArcObject.ir , پایگاه اطلاع رسانی آقای گودرزی , پایگاه اطلاع رسانی بررسی رتبه و رنک سایت , پایگاه اطلاع رسانی ابزارهای مدیریت محتوای وردپرس , پایگاه اطلاع رسانی کلیل ، کلیل فارس ، شهر اقلید , پایگاه اطلاع رسانی اولین همراه , پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان دانشگاه مجازی فاران , پایگاه اطلاع رسانی همیار اس ام اس و پیامک های انبوه , پایگاه اطلاع رسانی آرک مپ ArcMap.ir , پایگاه اطلاع رسانی پشتیبانی از خدمات و سرویسهای ارائه شده به شما , پایگاه اطلاع رسانی شهید شیرودی , پایگاه اطلاع رسانی نرم افزارهای جغرافیایی , پایگاه اطلاع رسانی آقای کندی , پایگاه اطلاع رسانی حیدرنیا , پایگاه اطلاع رسانی بهترین گروه و انجمن , پایگاه اطلاع رسانی نیستی؟ , پایگاه اطلاع رسانی اخترشناسان ایران , پایگاه اطلاع رسانی پرهام حیدرنیا , پایگاه اطلاع رسانی مدیریت ارسال و دریافت پیامک انبوه , پایگاه اطلاع رسانی 88080.ir , پایگاه اطلاع رسانی FreeP30.ir , پایگاه اطلاع رسانی تولید کننده نقشه سایت , پایگاه اطلاع رسانی درخشان , پایگاه اطلاع رسانی با فرهنگ , پایگاه اطلاع رسانی FreePC.ir , پایگاه اطلاع رسانی 42152.ir , پایگاه اطلاع رسانی همراه اولی ، مدیریت پیامک و SMS , پایگاه اطلاع رسانی نجوم و اختر شناسی , پایگاه اطلاع رسانی فروش محصولات فرهنگی , پایگاه اطلاع رسانی مدیریت پیامکهای انبوه , پایگاه اطلاع رسانی روندها Trand.ir , پایگاه اطلاع رسانی انجمن فناوری اطلاعات , پایگاه اطلاع رسانی ابزارهای فناوری اطلاعات , پایگاه اطلاع رسانی تب فا TabFa.ir , پایگاه اطلاع رسانی دانشجویان رشته روانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد واحد علوم تحقیقات تهران , پایگاه اطلاع رسانی آقای محمودپور , پایگاه اطلاع رسانی پدیده شیراز , سامانه مدیریت محتوای parcms.ir , گروه پرهاست , پایگاه اطلاع رسانی آقای حاج سلمانی , پایگاه اطلاع رسانی ابزارهای مدیریت و ویرایش تصویر و عکس آنلاین بصورت رایگان , پایگاه اطلاع رسانی مدیریت و دسترسی به آدرسها و لینکهای اینترنتی , پایگاه اطلاع رسانی دی جی 115 , پایگاه اطلاع رسانی اطلس ها , پایگاه اطلاع رسانی دی جی 2000 , پایگاه اطلاع رسانی بهترین هاست , پایگاه اطلاع رسانی خوابگاه های دانشجویی و کارمندی
تبلیغ گروه فنی مهندسی پرهاست , , تبلیغ گروه فنی مهندسی پرهاست
Copyright © 2002-2017, supportyou.ir. Design and Hosting by ParHost All Rights Reserved.
7556